Trouwen

Geloof in onvoorwaardelijke liefde tussen mensen is mijn drijfveer om te fotograferen. Het is een uitdaging om jullie droomdag te vangen in de mooiste plaatjes die jullie voor altijd mee dragen.

 

Tijdens jullie trouwdag zullen jullie mij ervaren als een lief, spontaan, sociaal en creatief persoon met een hart voor liefde en fotografie. Het is een eer voor mij om jullie blij te maken met alle speciale momenten van de dag op een manier die bij jullie past.

Liefde

Een “loveshoot” is dé ideale kans om jullie onvoorwaardelijke liefde voor elkaar vast te laten leggen. Dit doen we in een ontspannen sfeer op een samen uitgekozen buitenlocatie. Ik zal vooral spontane en creatieve momenten proberen te pakken.

 

Veel toekomstige bruidsparen boeken een loveshoot om alvast te wennen aan de camera of om de foto’s te gebruiken voor een “save the date” of trouwkaart.

Love shoot: Vanaf 245,-

Zwangerschap

Zwanger zijn is voor de vrouw één van de mooiste momenten van haar leven. Een speciaal moment om te laten vastleggen.

 

Rond de periode van 34 weken is het meest ideaal om de shoot in te plannen. De buik is dan vaak op zijn mooist qua vorm.

De locatie van de shoot is in overleg. Dat kan een mooie buitenlocatie zijn in de natuur of in een vertrouwde sfeer thuis. Waar je je zelf prettig bij voelt. Je kan deze shoot met of zonder je partner doen.

 

Zwangerschaps shoot: Vanaf 255,-

Newborn

 

Wie wil er nu niet foto’s van zijn of haar pasgeboren kindje!?

 

Niets is namelijk zo bijzonder dan jullie baby. De eerste tijd vliegt aan je voorbij. Ik leg deze tijd met veel liefde voor jullie vast. Ik kom bij jullie thuis en probeer spontane momenten te pakken van jullie met de baby. Ik vind het belangrijk dat de baby niet iets hoeft te doen waar hij\zij geen zin in heeft.

New Born lifestyle shoot: Vanaf 325,-

We fotograferen in de babykamer, jullie slaapkamer maar ook in de woonkamer. Ik maak vooral gebruik van natuurlijk licht en probeer niet te flitsen. We zoeken samen naar de geschikte locaties in huis, de dekentjes die we kunnen gebruiken en de accessoires.

Tijdens deze shoot staat geduld, rust en liefdevol omgaan met jullie kindje voorop.

 

Familie

Een familieshoot is een herinnering die blijft. Op een ontspannen en spontane manier 

ga ik jullie vast leggen op jullie zelfgekozen locatie. Tijdens de fotoshoot maak ik zowel groepsfoto’s als portretten van ieder apart.

Familie shoot: 
2-4 personen: 245,-
5-9 personen: 285,-
10-15 personen: 345,-

 

Mijn naam is Kim en ben 39 jaar oud. Ik zou mezelf willen omschrijven als een positief, enthousiast, gevoelig, en meelevend persoon die veel met sfeer en gezelligheid bezig is. Ik heb altijd met veel liefde met kinderen gewerkt maar toen ik zelf moeder werd merkte ik dat fotograferen mijn droom en echte passie is. De wereld is zo mooi, mensen zijn zo mooi, daar moest ik iets mee doen. Als jong meisje maakte ik al foto’s van al het moois wat ik zag, liet het rolletje dan ontwikkelen en verheugde mij dan zo op het resultaat! Ik knutselde de mooiste albums en kon daar dan heel blij van worden! Ik besloot mijn hart te volgen en begon na een basiscursus fotografie aan de fotovakschool in Venlo.

Kim Hoekstra

Fotograaf

Ik ben genomineerd!
Wow! Wat is dit tof! 
Ik ben al zeker 10 jaar actief als trouwfotograaf en kan nu vol trots vertellen dat ik genomineerd ben voor een foto award in de categorie “Bruid”. Deze nominatie is een mooie waardering voor mijn werk. Voor mij valt alles samen in deze foto, de kleuren, het licht, het verhaal. De bruidegom die zijn bruid onderaan de trap opwacht. Dit is toch net een sprookje?

In September zal de uitreiking zijn, stem je mee?