De mooiste dag van je leven…..

Je geliefde die jou voor het eerst ziet stralen in je betoverende droom trouwjurk. 

Je vader die je met betraande ogen weggeeft.

De gelukzalige glimlach van je te lieve partner.

Je beste vrienden en familie die genieten van de sfeer en gezelligheid.

Flessen wijn op tafel en lachende gezichten bij het diner.

Dansende en swingende avondgasten op het avondfeest.

Daar word ik nou gelukkig van……

KNUTSELEN & MIJN HART VOLGEN

Mijn naam is Kim en ben 39 jaar oud. Ik zou mezelf willen omschrijven als een positief, enthousiast, gevoelig, en meelevend persoon die veel met sfeer en gezelligheid bezig is. Ik heb altijd met veel liefde met kinderen gewerkt maar toen ik zelf moeder werd merkte ik dat fotograferen mijn droom en echte passie is. De wereld is zo mooi, mensen zijn zo mooi, daar moest ik iets mee doen. Als jong meisje maakte ik al foto’s van al het moois wat ik zag, liet het rolletje dan ontwikkelen en verheugde mij dan zo op het resultaat! Ik knutselde de mooiste albums en kon daar dan heel blij van worden! Ik besloot mijn hart te volgen en begon na een basiscursus fotografie aan de fotovakschool in Venlo.

In Venlo heb ik mijn diploma behaald. Inmiddels alweer 10 jaar geleden. Dat ik mezelf vakfotograaf mag noemen en elke dag mag bezig zijn met deze passie maakt mij een gelukkig mens. Door van alles te fotograferen en heel veel te doen kwam ik erachter dat het fotograferen van mensen het liefste is wat ik doe!

 

Ik ben in 2017 getrouwd met mijn liefde Mark-Jan. Samen hebben we 2 geweldige zoons! Mijn mannen maken mijn dolgelukkig!! Mark-jan was altijd voetballer en door zijn werk hebben wij al op vele plekjes in Nederland mogen wonen. Ik denk dat het me heeft verrijkt als persoon, ik pas me makkelijk aan en sta open voor veranderingen. Momenteel is Groningen onze thuisbasis.

 

Ik fotografeer graag met natuurlijk licht, en creëer graag een ontspannen en spontane sfeer waarin een ieder zich happy voelt. Of dit nu is op een bruiloft of bij het maken van een mooi portret, ik vind het altijd een eer om bijzondere en kostbare momenten te mogen vastleggen en mensen een herinnering voor het leven te kunnen geven.

 

Word je blij van mijn werk?  

GELUK

IK WORD GELUKKIG VAN

MIJN DRIE MANNEN

ETEN EN WIJN

NATUUR

LICHT

EN OOK…

positieve mensen, romantiek, lachen, lange zomeravonden, spontane momenten, nieuwe uitdagingen en vakanties…