Shoot Broerekerk Bolswaard

13 december 2016
Bruidsfotografie

Afgelopen Januari mocht ik de knappe modellen van het jonge bedrijf “Making connections” fotograferen. Making Connections staat voor een jong en fris full service agency die gepassioneerde, persoonlijke en enthousiaste talenten inzet voor diverse projecten als; hosting, promotie, horeca, sales en persoonlijke retail ondersteuning.

Aangezien Januari niet bepaald het mooiste seizoen van het jaar is moesten we een geschikte locatie binnen vinden waar de shoot kon plaats vinden. Ik zocht naar iets met sfeer, iets anders dan anders en natuurlijk een plek met mooi licht. 

Na een tijdje speuren op internet kwam ik bij de “Broerekerk” in Bolsward terecht.
Het klooster werd in 1580 verlaten en afgebroken. De kerk zonder toren is een ruïne als gevolg van een brand op 8 mei 1980. In 2006 kreeg het gebouw een glazen overkapping waardoor je geweldig lichtinval hebt.
Tegenwoordig kun je de kerk afhuren voor verschillende doeleinden, feestjes, trouwerijen, exposities, beurzen etc. Een eindje rijden voor de mensen die niet uit het noorden komen maar zeker de moeite waard!

Samen met deze leuke groep meiden en 1 knappe heer hebben we er een succesvolle dag van gemaakt en zijn we trots op het resultaat.

Opdrachtgever: www.makingconnections.nl