BLOG

Hoi lieve allemaal,

Welkom op mijn vernieuwde website! Wauw, wat ben ik trots op het resultaat! 
Een tijdje terug ging ik voor mezelf eens goed nadenken over wat voor fotograaf ik ben en wat ik graag wil uitstralen. Waar staat “ Kim Hoekstra Fotografie” nou eigenlijk voor? Vaak zitten bepaalde dingen wel in je hoofd maar om dat dan ook over te dragen op anderen is nog best wel een hele kunst. Mijn bestaande website was wel “oke” maar niet “top”! Dus ging ik aan de slag.

Ik zou mezelf willen omschrijven als een lief, spontaan, open en creatief persoon. Ik hou van elementen als, licht, natuur, naturel, romantiek, spontaniteit… Die dingen moesten terug komen in mijn logo en in mijn nieuwe website. Mensen die mij kennen moeten mij herkennen in wat ze zien en dat is naar mijn gevoel goed gelukt!

Voor het logo heb ik de lieve en getalenteerde “Mevrouw knot” in de hand genomen. Ze heeft me super geholpen met het ontwerpen van het logo en het maken van een eigen huisstijl. 
De dromenvanger maakt het logo helemaal af!
Durven dromen, dromen najagen, droombeelden maken, dromen vangen, jullie droomdag vastleggen…. Allemaal aspecten waar ik achter sta! 

Je zult veel kleurrijke foto’s gaan zien op de site, maar ook zeker zwart-wit foto’s. Ik hou ervan om dit af te wisselen. De ene foto vraagt om kleur, een andere foto laat je juist spreken door hem te bewerken naar zwart-wit.

Ik hoop het komende jaar weer vele leuke bruidsparen, kinderen en families te mogen ontmoeten!

Ik ben ook te volgen op instagram: “kimhoekstrafotografie” en ik zal jullie regelmatig mijn nieuwste werk en ontwikkelingen laten zien op deze blog.

Wie weet tot snel!

Liefs,
Kim