HAPPY NEW YEAR

13 december 2016
Bruidsfotografie

" With a lot of love"

Via deze weg wil ik de mensen bedanken voor wie ik in 2016 foto’s heb mogen maken. Ik vind het geweldig om steeds weer nieuwe mensen te mogen ontmoeten en het vertrouwen van mensen te krijgen om iets moois voor hun te mogen vastleggen. Shoot’s in de studio, in de natuur, op locatie, elke dag en elke shoot brengt weer wat anders, dat is wat ik zo tof vind aan mijn werk!

Natuurlijk wil ik iedereen ook een heel liefdevol en gezond 2017 toewensen. Waarin ik hoop dat mensen weten te genieten van de mooie kleine dingen in het leven. Een jaar vol lol, liefdesgeluk, dierbare momenten met familie en vrienden, plezier op het werk en waarin een ieder nieuwe uitdagingen durft aan te gaan.

Ik kijk nu al uit naar het trouwseizoen 2017! Waarin ik al een aantal hele leuke bruidsparen voor in de planning heb staan en waarin ik na 11 mooie jaren zelf met de liefde van mijn leven mag trouwen!

Wie weet tot snel!

Liefs, 

Kim