Styled shoot: Bohemian chic bij Chateau Neercanne

13 december 2016
Bruidsfotografie


Supertoffe bohemian sieraden, een losse knot en sneakers onder je trouwjurk

Afgelopen zomer organiseerde ik samen met een team van professionals een prachtige Styled Shoot. Het thema was 'eigentijdse schoonheid'. Denk aan een open minded, creatief bruidspaar dat midden in het leven staat. Jong en hip, genietend van alles wat op hun pad komt en dol op het buitenleven. Een shoot met veel variatie, van classy tot bohemian en van een romantisch kasteel naar de ongedwongen vrijheid van de natuur. 

Romantische locatie | Dit idee kreeg vorm door mooie bruidsjurken, sieraden met een bohemian uitstraling, een losse knot als bruidskapsel en sneakers. Dit alles in een prachtige setting. Na drie jaar in Maastricht gewoond te hebben was de keuze voor deze perfecte locatie niet moeilijk: "Chateau Neercanne is voor mij de ultieme romantische locatie en hét decor voor het schieten van perfecte plaatjes. Leuk weetje; het kasteel is het enige 'terrassen kasteel' in Nederland en is gebouwd met mergelstenen die dit kasteel een bijzondere uitstraling geven. Daarnaast zorgt het glooiende landschap van Limburg ervoor dat je je een beetje in het buitenland waant.”

Team van professionals | Bruidszaak Double Face was zo enthousiast over deze samenwerking dat ze drie jurken beschikbaar stelde. Hierdoor konden verschillende stijlen worden uitgelicht. Een romantische lange jurk, een hip kort jurkje en een soepel vallende bohemian jurk. De stationery werd verzorgd door Mevrouw Knot, een topper op het gebied van handgeschreven lettering. De modellen vormden het perfecte droomkoppel in deze setting en werden opgemaakt door Myrthe Feijen, zij heeft al menig bruid in Zuid Limburg van visagie  voorzien. Het grote wildboeket van Frissen Pieters, de dromenvanger is gemaakt door Nikki Rasenberg een lieve vriendin van mij en de supergave, zelf ontworpen, bohemian sieraden van Happy Hippies maakten het plaatje compleet.