Blog

 

 

 

 

SHOOT BROEREKERKE BOLSWAARD

 

Afgelopen Januari mocht ik de knappe modellen van het jonge bedrijf “Making connections” fotograferen. Making Connections staat voor een jong en fris full service agency die gepassioneerde, persoonlijke en enthousiaste talenten inzet voor diverse projecten als; hosting, promotie, horeca, sales en persoonlijke retail ondersteuning. 

Lees meer..


HAPPY NEW YEAR!

"with a lot of love"

Via deze weg wil ik de mensen bedanken voor wie ik in 2016 foto’s heb mogen maken. Ik vind het geweldig om steeds weer nieuwe mensen te mogen ontmoeten en het vertrouwen van mensen te krijgen om iets moois voor hun te mogen vastleggen. Shoot’s in de studio, in de natuur, op locatie, elke dag en elke shoot brengt weer wat anders, dat is wat ik zo tof vind aan mijn werk!

Lees meer..


Styled shoot:
Bohemian chic bij Chateau Neercanne


Supertoffe bohemian sieraden, een losse knot en sneakers onder je trouwjurk

Afgelopen zomer organiseerde ik samen met een team van professionals een prachtige Styled Shoot. Het thema was 'eigentijdse schoonheid'. Denk aan een open minded, creatief bruidspaar dat midden in het leven staat. Jong en hip, genietend van alles wat op hun pad komt en dol op het buitenleven. Een shoot met veel variatie, van classy tot bohemian en van een romantisch kasteel naar de ongedwongen vrijheid van de natuur. 

lees meer..


Welkom op mijn nieuwe website

 

 

Welkom op mijn vernieuwde website! Wauw, wat ben ik trots op het resultaat! Een tijdje terug ging ik voor mezelf eens goed nadenken over wat voor fotograaf ik ben en wat ik graag wil uitstralen. Waar staat “ Kim Hoekstra Fotografie” nou eigenlijk voor? Vaak zitten bepaalde dingen wel in je hoofd maar om dat dan ook over te dragen op anderen is nog best wel een hele kunst. Mijn bestaande website was wel “oke” maar niet “top”! Dus ging ik aan de slag.

Lees meer..