De mooiste dag van je leven…..
Je geliefde die jou voor het eerst ziet stralen in je betoverende droom trouwjurk. 
Je vader die je met betraande ogen weggeeft.
De gelukzalige glimlach van je te lieve partner.
Je beste vrienden en familie die genieten van de sfeer en gezelligheid.
Flessen wijn op tafel en lachende gezichten bij het diner.
Dansende en swingende avondgasten op het avondfeest.
Daar word ik nou gelukkig van……


Deze unieke momenten voor jullie vastleggen in de bruidsreportage als bruidsfotograaf is mijn passie. Ik geloof in liefde. Ik geloof in onvoorwaardelijke liefde die twee mensen voor elkaar hebben en niet zonder elkaar kunnen. En wat is er nou mooier dan dat bezegelen met een prachtige huwelijksdag. 

Mijn naam is Kim, 32 jaar jong en alweer meer als 10 jaar samen met mijn vriend en maatje Mark-Jan. De man van mijn dromen, die mij afgelopen jaar op een zeer bijzondere manier ten huwelijk heeft gevraagd. Dat betekent dat ik zelf komend jaar ook in het huwelijksbootje stap. Wat zijn al die voorbereidingen toch leuk!

Samen met Mark-Jan heb ik 2 prachtige zoontjes. Levi van 6 jaar en Mees van 2. Mijn drie mannen zijn mijn alles en ik geniet elke dag van ze. Mijn vriend is voetballer en door zijn werk hebben wij al op vele plekjes in Nederland mogen wonen. Ik denk dat het me heeft verrijkt als persoon, ik pas me makkelijk aan en sta open voor veranderingen. 

Naast mijn drie mannen heb ik een enorme passie voor fotografie. Ik ben een positieve persoonlijkheid, enthousiast, gevoelig, meelevend en altijd met sfeer en gezelligheid bezig. Ik denk dat ik daarom erg geniet van het fotograferen van liefde. Ik heb vroeger altijd met kinderen gewerkt omdat ik ook enorm veel liefde heb voor kinderen. Maar ik merkte aan mezelf dat fotograferen mijn droom en echte passie is. Ik sta zo in het leven dat ik denk dat je je hart moet volgen en je dromen moet proberen te verwezenlijken. Ik ben eerst begonnen met een basiscursus fotografie en dat vond ik zo leuk dat ik daarna ben begonnen aan de fotovakschool in Venlo waar ik ook mijn diploma heb behaald. Dat ik mezelf vakfotograaf mag noemen en elke dag mag bezig zijn met deze passie maakt mij een gelukkig mens.

Ik fotografeer graag met natuurlijk licht, in een romantische en spontane sfeer waarin een ieder zich happy voelt. Of dit nu is op een bruiloft of bij het maken van een mooi portret, ik vind het altijd een eer om bijzondere en kostbare momenten te mogen vastleggen en mensen een herinnering voor het leven te kunnen geven.

Wordt je blij van mijn werk? Neem dan graag contact met me op. Liefs Kim 

Ik word gelukkig van; 
Mijn 3 mannen, positieve mensen, eten en wijn, natuur, licht, romantiek, lachen, lange zomeravonden, spontane momenten, nieuwe uitdagingen en vakanties……